Το δίκτυο SignalTech ξεκίνησε την ανοδική του πορεία στον Ελληνικό χώ­ρο το 1982. Στον κατάλογο των δραστηριοτήτων του εντάσσει την Θυροτηλεόραση, το Θυροτηλέφωνο, το Κλειστό Κύκλωμα CC-TV, την Κεντρική και Δορυφορική Κεραία, τα  ξενοδοχειακά συστήματα μεταφοράς τηλεοπτικής εικόνας, Access Control, κλειδαριές με κάρτες proximity κ.λ.π. τα τηλεοπτικά δίκτυα μεγάλων αποστάσεων για πλοία οικοδομικά τετράγωνα κ.λ.π, Τα έξυπνα σπίτια το συναγερμό ενσύρματο και ασύρματο και τον αυτοματισμό γενικότερα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
- Η πρωτοποριακή πολιτική.
- Η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών και εμπορικών εξελίξεων στην Ευρώπη και την Αμερική με στόχο, την έγκυρη ενημέρωση και εφαρμογή οποιασδήποτε αλλαγής, νέων δεδομένων στο χώρο.
- Η διατήρηση προϊόντων παραδοσιακής τεχνολογίας, για την υποστήριξη παλαιών πελατών αλλά και η πλήρης γκάμα προϊόντων νέας ψηφιακής υψηλής τεχνολογίας.
- Τα αξιόπιστα προϊόντα μεγάλων εργοστασίων, με πιστοποιητικά CSQ - IQNET TUV ISO9001 ISO14001.
- Τα επαναστατικά προϊόντα ειδικών τεχνικών απαιτήσεων
COMELIT SIMPLEBUS 2, COMELBUS 
KATHREIN SATELLITE AND TERRESTRIAL ANTENNA, ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΙΩΝ, ΜΕΓΑΛΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΒΙΛΛΕΣ, HOTEL TV SYSTEMS,NOEMON, AVS, SILENTRON
- Το δυναμικό εκπαιδευμένο προσωπικό και τα εξειδικευμένα συνεργεία.
Όλα αυτά μας εντάσσουν στις πρώτες θέσεις των εταιρειών στο χώρο της ενδοεπικοινωνίας, ασφάλειας, εικόνας και υψηλής τεχνολογίας.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
- Εμπορικό τμήμα οργάνωσης και παρακολούθησης δικτύου πώλησης  χονδρικής και λιανικής.
- Τμήμα εξωτερικών πωλήσεων αποτελούμενο από επιστημονικούς συνεργάτες για επί τόπου μελέτη- προσφορά και πα­ράδοση έργου.
- Δίκτυο συνεργατών με περιφερειακά κέντρα διάθεσης και τεχνικής Υποστήριξης.
- Τεχνικό τμήμα, πλήρους εξωτερικής κάλυψης με εκπαιδευμένους τεχνικούς στην Ιταλία και Γερμανία.
- Τμήμα επισκευών και συντήρησης.
- Αποθήκη πλήρους κάλυψης προϊόντων και υλικών υποστήριξης.

Το δίκτυο SignalTech αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει αποκλειστικά στην πελλοπονησο, δυτική στερεά Ελλάδα  και ιόνια νησιά τα προϊόντα των COMELIT – ( KATHREIN – CITY COM – ZEHNDER- KATHREHN GRUP.) NOEMON.AVS,SILENTRON Τα εργοστάσια αυτά είναι όλα επιλεγμένα από τη Βόρειο Ιταλία, και Γερμανία με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τεχνολογίας. Τελικός μας στόχος, ο ικανοποιημένος πελάτης, που μαζί μ' εμάς φιλικά και έξυ­πνα, επιλέγει, το πιο όμορφο, οικονομικό και εύχρηστο σύστημα. Τόσο απλά.